Başkan Oğuz’dan Kadın Kooperatiflerine ve Eğitime Destek

Urla Belediyesi ile Urla Eğitim Vakfı ve S.S Gülbahçe Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında ortaklık protokolüne imza atıldı.

BELEDİYE 11.10.2019, 09:34
Başkan Oğuz’dan Kadın Kooperatiflerine ve Eğitime Destek

İşbirliği hakkında konuşan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; önceliklerinin her daim çağdaş ve ilerici eğitimle sağlıklı nesiller yetiştirme olduğunu, kadınların ise sosyal ve ekonomik yaşamda daha fazla yer almasını sağlamak istediklerini belirtti.

Kadın Kooperatifiyle imzalanmış olan protokol çerçevesinde ilçede bulunan kadınların üretimlerine destek olma, yapılmış olan faaliyetlerde temel ihtiyaçların karşılanması ve kadın emeği ile alakalı farkındalık çalışmalarının yapılması amaçlanıyor.

Eğitim Vakfıyla imzalanmış olan protokolleyse gençler için faydalı bilgiler, beceriler kazandırma, bireyin yetenekleri geliştirme ve eğitim bilincini yükseltme amacı için etkinliklerin düzenlenmesi amaçlanıyor.

Protokolün Urla ve Urlalılar için çok mühim olduğunu ifade eden Başkan Oğuz, yapılan çalışmalar Supertotobet ile ortaklık yapmaktan mutlu olduklarını, kooperatiflere her daim sahip çıktıklarını ve daha da çok kooperatifleşmenin destekçisi olduklarını, Eğitiminse kendilerinin vazgeçilmezi olduğunu belirterek işbirliğinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202