Başkan Oğuz, Esnaflar ile Buluştu

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, her hafta olduğu gibi ilçenin farklı bölgelerinden gelen esnaf ve sanatkarlar ile kahvaltı etkinliğinde buluştu.

BELEDİYE 26.09.2019, 15:25 26.09.2019, 15:43
Başkan Oğuz, Esnaflar ile Buluştu

Yıllardır güne erken saatte başlayarak vatandaşlar ile bir araya gelmesi ile bilinen Belediye Başkanı Burak Oğuz, düzenlenen kahvaltılarda esnaf ile buluşarak onların isteklerini dinliyor ve yapılan çalışmalardan bahsediyor. Daha yaşanabilir bir Urla için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Başkan Oğuz, "Hizmet etmek için geldik" şeklinde konuştu.

Karşılıklı Memnuniyetlerini Belirttiler


Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği Betebet toplantıda Oğuz, "Bizleri, sizler bu görevlere layık gördünüz. Bizler de, sizin verdiğiniz bu görevi layığı ile yerine getirmek adına tüm ekip arkadaşlarımız ile beraber çalışmayı sürdüreceğiz. Biz, her zaman halkımız ve Urla'mız için çalışıyoruz. Üreticimizin ve esnafımızın kazancı, halkımızın mutluluğu daima önceliğimiz olmuştur" ifadelerini kullandı. İlçenin esnafları, kendilerine direkt belediye yetkilileri ile görüşme imkanı sundukları için Başkan Oğuz'a teşekkürlerini iletirken; sanayi esnafı da "Yıllardır devam eden bir alışkanlığı belediye başkanı olduktan sonra da sürdüren başkanımıza çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202