Başkan Erdoğan Suç Duyurusunu Bizzat Yaptı

Karaburun Belediye Başkanı Avukat İlkay Girgin Erdoğan, kadınlara hakaret eden okul müdürü hakkında duş duyurusu yaptı.

BELEDİYE 03.10.2019, 09:45
Başkan Erdoğan Suç Duyurusunu Bizzat Yaptı

Şair Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı öne sürülen ve kadınlara ağır hakarette bulunan sözleri sosyal medyadan paylaşan ilkokul müdürü ile alakalı Başkan Erdoğan bizzat suç duyurusu yaptı ve bu tip yobaz kafaları ilçe sınırında dahi bir daha görmek istemediklerini ifade etti.

İzmir iline bağlı Karaburun ilçesinde 5 senedir İlkokul Müdürü olan Şahin Özdemir, “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” ifadelerini sosyal medyadan paylaşmış ve her mecradan büyük Marsbahis bir tepki toplamıştı. 

Dün İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce açığa alınmış olan Özdemir ve paylaşımı bildiği halde hiçbir girişimi olmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Aytaç ile alakalı Başkan İlkay Girdin Karaburun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yaptı.

Yobaz Düşünceler

Bu olayların Karaburun için utanç verici olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, çocuklarımıza, Atatürk devrimlerinin aydınlık yolu ile eğitim sunması lazım olan öğretmenlerin, ortaçağdan kalmış yobaz düşüncelerini cesaret ile ifade etmelerinin Türk Milli Eğitim’inin geldiği durumu göstermesi bakımından öğretici olduğunu, kimsenin çocukların temiz zihinlerini kirletmeye hakkının olmadığını, Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin’in olaya hızlıca tepki vermesinin de önemli olduğunu, Şahin Özdemir  ile alakalı ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme, aşağılama ile kadına hakaret’, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Aytaç ile alakalı ‘görevi ihmal etme ve görevini kötüye kullanma’ suçlarından Karaburun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yaptıklarını söyledi.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202