Başkan'dan Yeni Kordon Müjdesi

Geçtiğimiz hafta 6 ayda bir rutin olarak yapacağı mahalle ziyaretlerine başlayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ziyaretlerini önceki gün tamamladı.

BELEDİYE 04.10.2019, 10:23
Başkan'dan Yeni Kordon Müjdesi

Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle ziyaretlerini Muhittin Erener, Turan ve Refik Şevket İnce mahalleri ile tamamladı. Sorunları yerinde, 120 bin adım ile 24 bin adımla tespit eden Başkan Serdar Sandal, Turan Mahallesi’ni Kordon gibi yeni bir alana dönüştürme planlarının olduğunu dile getirdi. Öte yandan Sandal, 2 mahallenin daha kreş sorununu çözdü. Günlük ortalama 15 bin adım atan, yardımcıları ve alakalı bürokratlar ile mahalle sokaklarının sorunlarını tespit eden Sandal, “Her mahallemiz için elimizden gelen neyse yapacağız” diye konuştu.

Muhtarlar ile Bir Araya Geldi


Başkan Sandal, Muhittin Erener Mahallesi’nde Muhtar Kalebet Yılmaz Güngör ile bir araya geldi. Muhtar Güngör, yol düzenlemeleri, sosyal tesis, spor alanı, kreş ve park istediklerini Sandal’a iletti. Sandal da muhtarlığın üstündeki semt merkezinin kreş haline getirileceğini söyleyerek, diğer çalışmaları sürdüreceklerini aktardı. “İş yapacağız, şov değil” diyen Sandal, 2 No’lu Sağlık Ocağını ve 100. Yıl İlkokulu’na da ziyaret gerçekleştirdi ve buraların ihtiyacı olan tadilatların yapılacağını söyledi.


Turan Mahallesi Muhtarı Nursel Ölmez’le buluşan Başkan Sandal, Turan Mahallesi’ni bir turizm adası olarak değerlendirdi, burada yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini belirtti. Başkan, “Niyetimiz Turan’da ikinci bir kordon yaratmak. Turan’ı yeni bir yaşam alanına dönüştürmek istiyoruz. Burası ile alakalı büyük ölçekli projelerimiz mevcut. Turan bambaşka bir yere dönüşecek” dedi. Mahallenin metruk binalarının da sahipleriyle görüşen Sandal, yeni bir düzen için çalışmaların başlamasını istedi.


Refik Şevket İnce Mahallesi Muhtarı Hasan Çelik ile de görüşen Sandal, burada asfaltlama yapılmasını istedi. Başkan, muhtarlığın park içinde başka bir yere taşınacağını belirtti.
 

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202