Başkan Batur Çocukları Sevindirdi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebeti ile Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidip lösemi tedavisi görmekte olan çocuklara moral verdi.

BELEDİYE 08.11.2019, 09:12
Başkan Batur Çocukları Sevindirdi

LÖSEV’in başlattığı “Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım” kampanyasına, özel bir şekilde hazırlatıp ilçenin merkezi yerlerine astırmış olduğu afişler ile ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile desteklerini sunan Başkan Batur, çocuklara moral aşıladı.

Ziyaret esnasında Başkan Batur çocuklar ile konuşup, onlara değişik hediyeler verdi ve çocukların ilgiye, sevgiye ihtiyaçlarının olduğunu, bu hastalığın en büyük ilacının da moral olduğunu, kendilerinin de çocuklara ve ailelerine moral aşılamaya çalıştıklarını, hepsinin kısa sürede iyileşmelerinin en büyük umutları olduğunu, bir an evvel iyileşmelerini ve onlar için hazırladıkları parklarda tıpkı yaşıtları gibi oynamalarını, arkadaşları ile okullarına giderek kendi gelecekleri için hazırlanmalarını istediklerini ifade etti.

Başkan Batur, çocukları korumak için ziyaret esnasında yüzüne maske taktı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202