Başkan Batur Belçika’da

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur “En Roman Dostu Belediye Başkanı” ödülünü almak için Belçika’ya gitti. Batur, CHP Belçika Birlik Başkanı Derya Bulduk'ı ziyaret etti.

BELEDİYE 19.11.2019, 12:55
Başkan Batur Belçika’da

Roman vatandaşların çok yoğun ikamet ettikleri yerlerden olan Konak ilçesinde rekor oy ile seçilip göreve gelmiş olan Başkan Başkan Batur, Belçika’da yapılan ziyaret esnasında partililer ile beraber CHP’nin yerel ve ulusal siyasetteki başarısını konuştu.

Son seçimlerden sonra CHP’li belediyelerin Türkiye nüfusunun yüzde 65’ini yönetir duruma geldiğini anımsatan Abdül Batur, 2023’de iktidara yürüdüklerini belirtti.

CHP’li dostlar ile buluşmanın kendisi için bu ödül kadar değerli olduğunu ifade eden Batur, partinin kendilerini nereye görevlendirirse orada çalıştıklarını, kendilerinin Konak’ta göreve geldikleri anda kentsel dönüşümü başlattıklarını, ve en Roman dostu belediye seçilmenin onurunu yaşadıklarını, bu ödülün kendilerini kamçılayacağını bu ödül törenine katılmalarının en büyük kazanımları arasında Belçika’daki CHP’li dostlar ile tanışmak olduğunu sözlerine ekledi.

CHP Belçika Birlik Başkanı Derya Bulduk da ziyaretlerinden ötürü Başkan Abdül Batur’a teşekkürlerini sunarak “31 Mart seçimlerinin genel seçimi de alabileceklerini gösterdiğini ve bu yönde çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Yorumlar (0)
19°
açık
banner202