Başkan Aksoy Genç Piyanistlerle Buluştu

Menemen Belediyesi Başkanı Serdar Aksoy Dünyanın farklı ülkelerinden gelmiş olan genç piyanistleri Menemen’de konuk etti.

BELEDİYE 03.10.2019, 18:07 03.10.2019, 18:07
Başkan Aksoy Genç Piyanistlerle Buluştu

3 - 4 Ekim tarihlerinde yapılacak olan ve gelirinin Ege Orman Vakfı’na bağışlanacağı daha önce açıklanan Uluslararası 1. İzmir Piyano Festivali çerçevesinde, ‘Bir fidan bir ağaç, bir çocuk bir umut’ sloganı ile dünyanın 4 bir yanından gelen genç piyanistler İzmir ilinde ağırlanıyorlar.

Ege Kültür Platformu Derneği’nin öncü olduğu ve piyano öğretmeni Nilüfer Güzel2in koordinatörlüğünü yaptığı festivalin sponsorları arasında olan Menemen Betist Belediyesi, Park Kafe’de yapılan etkinlikle Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’la genç piyanistleri bir araya getirdi.

Genç piyanistler ile yemek yiyip sohbetler eden Başkan Serdar Aksoy, bu tip etkinliklerin merkezi olan İzmir ilinde organize edilen bu festivale sponsor olmalarından ötürü çok memnun olduğu dile getirdi.

Gurur Duyuyoruz

Başkan Aksoy, Çocuk ve gençlerin sanatın içerisinde olmalarının, bir enstrümanla ilgilenmelerinin çok mutluluk verici olduğunu, her daim bu tip etkinliklerin destekçisi olduklarını ve hep olacaklarını, bu etkinliğin de bir parçası oldukları için gurur duyduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202