Atatürk’ün Çocukları Atatürk’ü Anlattı

Konak Belediyesi tarafından bu sene 9. Yapılan ‘Atatürk’ün çocukları Atatürk’ü anlatıyor’ konulu kompozisyon yarışmasında derece yapanlar belirlendi.

BELEDİYE 08.11.2019, 15:55
Atatürk’ün Çocukları Atatürk’ü Anlattı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yapılan törende dereceye girenlere ödüllerini sunarken Atatürk’ün yolundan giden çocukları görmenin kendilerine her zaman gurur verdiğini ifade etti.

Konak Belediyesi’yle Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği ortaklığında yapılan ‘Atatürk’ün çocukları Atatürk’ü anlatıyor’ temalı ortaokullar arası kompozisyon yarışmasında dereceye girmiş olanlar ödüllerini yapılan tören ile aldılar.

Konak’ta eğitim vermekte olan 17 ortaokuldan 161 öğrencinin katılmış olduğu yarışmanın ödül töreni Alsancak Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

Emek verenlere teşekkür eden Başkan Batur, Atatürk’ün her daim çocuklara ve gençlere değer verdiğini, kendisi ile alakalı ne düşündüklerini ifade ettiklerini, bu yarışmaya katılmanın çok mühim olduğunu belirtti ve tüm öğrencilerle öğretmenleri ve okul müdürlerini kutladı.

Başkan Batur, dünyanın hiçbir liderinin gençler ve çocuklara bayram hediye etmediğini, O’nun ayrıcalığının bu olduğunu, gençlere ve geleceğe her daim umutla baktıklarını, gençlerin emanet ettiği Cumhuriyetin emanetçisi olduğunu, kendilerinin korumaya çalıştıklarını, bundan sonra da işin gençlere düştüğünü, Atatürk’ün her zaman kalbimizde yaşayacağını, O’nun ilke ve inkılaplarının, cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağını, yaşatmak için ant içtiklerini belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202