Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde şampiyonlar belli oldu

Ocak ayında Mersin’deki etapla başlayan Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde şampiyonlar Ayvalık’taki finalle belirlendi.

SPOR 02.03.2020, 09:10
Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde şampiyonlar belli oldu

Ocak ayında Mersin’deki etapla başlayan Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde şampiyonlar Ayvalık’taki finalle belirlendi. Üç kademeden oluşan Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde müsabakalar Altınova Çamlık Mesire Alanında yapılan finalle Ayvalık’ta noktalandı. Yaklaşık 300 atletin yarıştığı finalde 12 kupa ve madalya sahiplerini buldu.

Finale Ayvalık Belediye başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanı, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü, Atletizm Federasyonu Başkanı ve Başkan Vekilleri, Atletizm İl Temsilcisi ve Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu katıldı.

Sabahattin Tatar'ın eşi Hatice Tatar'a plaket verildi

Yarışmaların ardından yapılan ödül töreninden önce ise geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybeden Yürüyüş Millli Takım antrenörü, Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Sabahattin Tatar için bir anma yapıldı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve TAF Başkanı Fatih Çintimar, merhum Tatar’ın eşi Hatice Tatar’a bir plaket ve Sabahattin Tatar'ın milli takım üniformalı bir fotoğrafını hediye ettiler.


Ayvalık sadece turizmin, sanatın değil, sporun da başkenti olabilir.

Konuşma yapan başkan Ergin; "Rahmetli meclis üyemiz, değerli kardeşimiz Sabahattin Tatar'la her zaman konuştuğumuz bir şey vardı. Ayvalık sadece turizmin, sanatın değil sporun da başkenti olabileceğini, her türlü spor faaliyetlerinin gerçekleştirilebileceğini konuştuk. Bu etkinliği burada yapacağımıza inancı vardı. Balkan yarışmalarıda dâhil olmak üzere. İnşallah Ayvalık Belediyesi olarak başta atletizm olmak üzere birçok spor branşında Ayvalık'ta ev sahipliği yapmak istiyoruz. Hep beraber sizleri diğer yarışmalarda da Ayvalık'ta ağırlamaktan son derece mutlu olacağız" dedi.


 

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202