Ay-Yıldızlı takımın kadrosu belli!

11 Ekim Cuma günü oynanacak oyun Ülker Stadı’nda olacak. TRT 1 maçı naklen canlı olarak yayınlayacak. A Milli Takımı’nın Arnavutluk ile karşı karşıya geleceği maç saat 21.45’te başlayacak.

SPOR 10.10.2019, 18:51
Ay-Yıldızlı takımın kadrosu belli!

Türkiye, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. Maçında Arnavutluk ile karşılaşacak. 11 Ekim Cuma günü oynanacak oyun Ülker Stadı’nda olacak. TRT 1 maçı naklen canlı olarak yayınlayacak. A Milli Takımı’nın Arnavutluk ile karşı karşıya geleceği maç saat 21.45’te başlayacak.

Maçın hakemi Romanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Ovidiu Hategan olacak. Yardımcı hakemler ise Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe olarak belirlendi.

Ay- Yıldızlı takım grupta karşılaştıkları 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. A Milli Takımı 15 puan ile grupta lider konumda yer alıyor. İkinci olarak Fransa, üçüncü sırada ise 12 puanla İzlanda yer alıyor. Yarın akşam Ülker Stadı’nda Ay- Yıldızlı takım ile karşı karşıya gelecek olan Arnavutluk ise 9 puan ile 4. Sırada yer alıyor.

Milli takımda kadroya çağırılan fakat geçirdiği sakatlık sonucunda ameliyata alınan Dorukhan Toköz dışında Ay Yıldızlı takımın kadrosunda eksik bulunmuyor.

A Milli Takımı, Arnavutluk ile toplamda 11 kez karşı karşıya geldi. Arnavutluk ile son dört karşılaşmasının üçünden mağlubiyetlikle ayrılan milli  takım daha önceki 7 karşılaşmanın sadece ikisinden galibiyetle ayrıldı.

Cenk Tosun, Türkiye’nin Arnavutluk’a attığı dört golün asistini yapmıştı. Ay Yıldızlı forma ile şu ana kadar 15 golü bulunan Cenk Tosun şu Betpas ana kadar Arnavutluk’a karşı bir gol atamadı.

Arnavutluk forması giyen Sokol Cikalleshi ise 2020 Avrupa Şampiyonası’nda ikiden fazla gol atabilen tek oyuncu oldu.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202