Ünlülerden Külliye'deki Resepsiyon Davetine Cevap

Komedyen Cem Yılmaz'dan sonra oyuncu Demet Evgar da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyona katılamayacağını söyledi.

Ünlülerden Külliye'deki Resepsiyon Davetine Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlenecek. Resepsiyon kapsamında Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ne davet edilenler arasında ünlü sanatçılar da var. Bazı sanatçılar resepsiyon davetine katılım sağlarken, bazıları katılamayacaklarını kendi sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla açıkladı. Twitter hesaplarından davete katılamayacağını belirten Cem Yılmaz’dan sonra, Demet Evgar da daveti nazikçe geri çevirmek zorunda kaldığını söyleyen bir paylaşım yaptı.

Külliyede düzenlenecek gece için gelen davetiyenin fotoğrafını paylaşan Demet Evgar, "Cumhuriyetimizin 96. yılı dolayısıyla davet edildiğim resepsiyona, Antalya Film Festivali Ulusal Yarışmada yarışacak olan filmim nedeniyle katılamıyorum. Bu davet için teşekkür eder, Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha kutlarım." dedi.

Cem Yılmaz ise yaptığı paylaşımda, "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202