Soylu Eleştirdi Çukur Patladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından "Lanet bir dizi" olarak tanımlanan Çukur, son bölümünde reyting rekoru kırdı.

MAGAZİN 06.11.2019, 17:16
Soylu Eleştirdi Çukur Patladı!

Geçen hafta Antalya ilinde Kundu Turizm Bölgesi’ndeki Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Tesisleri’nde yapılan bir toplantıda konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukur dizisi ile alakalı çok dikkat çekici bir  değerlendirme yapmıştı.

Bilhassa genç kuşağın yakından izlediği Çukur dizisi için “Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bir anda gündeme oturan Soylu’nun bu sözlerinden sonra gözler Çukur’un bu haftaki reytinglerine çevrildi. Dizinin son bölümünde, reytinglerde büyük bir sıçrama yaptığı ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haberi tahtından indirip 1. koltuğuna oturduğu görüldü.

Yönetmen, oyuncu ve yazar Ercan Kesal, geçen sezon rol almış olduğu ‘Çukur’ dizi ile alakalı yapılan eleştirilere, bir oyuncu olarak Çukur dizi ile alakalı herhangi bir hesap vermek zorunda olmadığını, ama Ercan Kesal olarak Çukur dizisindeki şiddet konusunun günlük hayattaki şiddete göre kıyaslanırsa çok masum olduğunu belirtmiş ve “Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur’daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?” sözleri ile cevap vermişti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202