Petekkaya, İmamoğlu'na hakaret yağdırdı: Defol, terbiyesiz

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından toplu taşıma araçlarına maskeyle binilmesi gerektiğini hatırlatan bir paylaşım yaptı. Oyuncu Erkan Petekkaya paylaşıma yorum yaptı, İmamoğlu için "Terbiyesiz, zavallı, defol" gibi ifadeler kullandı.

MAGAZİN 05.04.2020, 15:26 05.04.2020, 15:47
Petekkaya, İmamoğlu'na hakaret yağdırdı: Defol, terbiyesiz

Gel Dese Aşk dizisiyle ekranlara dönen Erkan Petekkaya, set işçileriyle çektiği koronavirüs klibinin ardından yeni bir olayla gündeme geldi.

"TERBİYESİZ, DEFOL"

Sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret içerikli yorumlarda bulunan Erkan Petekkaya gündeme bomba gibi düştü. Ekrem İmamoğlu'nun bir paylaşımının altına "Terbiyesiz, defol" gibi tepkilerde bulunan ünlü oyuncu şoke etti.

Sözleri ile birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çeken oyuncunun hesabı askıya alındı. Petekkaya'nın hesabının askıya alınması, hacklendiği (Hesabın başkaları tarafından ele geçirilmesi) tartışmalarını gündeme getirdi.

TWITTER VE INSTAGRAM HESAPLARI KAPANDI

Hem Twitter hem de Instagram hesabı kapanan Petekkaya'nın hesaplarını başkalarına kaptırıp kaptırmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (45)
Hilmican 4 yıl önce
Imamogluna tepki göstereceğine bu ortamda işe gitmek zorunda kalan insanların ihtiyaçlarını karşılamayıp mecbur birakanlara tepki ver insan musveddesi
Huriye varisli 4 yıl önce
Hayret imamogluna defol diyecegine kalkta ihtiyaci olanlara yardim et.cok bos konuduyorsun severdim.seni ama adam degilmissin.
Tan 4 yıl önce
Ekremogluna laf edecegine dizideki karakterine bak irz dusmani cocugun yasindaki insana askintisin yani sen busun once kendi karakterine olc dangalak
Muya 4 yıl önce
Bakanım diye yazmış.!!!! Onun yazdığına inanasım gelmiyor.
Nesim 4 yıl önce
Tek kelime ile hadsiz biri...
Başkan orada diyorki c.baskanligi emri ile yarın maske zorunluluğu olacak ve 100 bin maske ücretsiz dağıtılacak...hadsiz sen ne yaptın paran ile mi adam.olacaksin.
Alican KARAKUŞ 4 yıl önce
Bu yorumların erkan petekkaya ya ait olduğunu düşünmüyorum.
tc ayşe öz 4 yıl önce
provokotorlerın ışı bence petekkaya bu kadar sorumsuz deıl bence yapmaz soylemez dıyorum benım deger verdığım bı sanatcı gercekse onuda sılerız bı çok sanatcıyı sıldığımız gıbı ama ınanmıyorum
Mamoş 4 yıl önce
Hadsiz insan
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
22°
parçalı bulutlu
banner202