MrBeast Enes Batur’a Meydan Okudu

25 milyon takipçiye sahip olan YouTube fenomeni MrBeast, videolarını kopyaladığından ötürü şikayetçi olduğu Enes Batur'a ‘Dünyayı kurtar’ dedi ve meydan okudu.

MAGAZİN 31.10.2019, 14:39 26.11.2019, 11:33
MrBeast Enes Batur’a Meydan Okudu

Üretmiş olduğu ilginç içerikler ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan YouTube fenomeni MrBeast lakabına sahip genç, videolarını kopyaladığı neden ile Enes Batur’u şikayet etmişti.

Geçen gün MrBeast ve diğer önemli fenomenler 20 milyon tane ağaç dikme kampanyasını başlatmışlar ve kampanya şimdiye kadar 4 milyon ağaç bağışı yapılmıştı. Bu kampanyanın videosunu yayınlamasının ardından Enes Batur’a da özel mesaj atmış olan MrBeast, mesajında ‘Beni hatırladın mı? Nasıl unutabilirsin ki? Her videoyu kopyaladığın görünüyor, bunu da kopyala ve dünyayı kurtar’ dedi ve Batur’a meydan okudu.

Enes Batur’a İçerik Hırsızı Suçlaması

Geçen aylarda Enes Batur’un içeriklerinin çalıntı olduğu iddia edilmiş ve sosyal medyada takipçileri şoke olmuştu. Mr. Beast, Logan Paul, PewDiePie gibi dünyanın en ünlü YouTuberları yaptıkları paylaşımları ile Enes Batur’u içerik çalmak ile suçlamışlardı. 25 milyon aboneli MrBeast de pek çok defa Enes Batur’u YouTube’a şikayette bulunmuştu.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202