Kim Kardashian’dan skandal hareket!

Attığı her adım olay olan ABD’li ünlü yıldız Kim Kardashian, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Kim Kardashian’dan skandal hareket!

 Kardashians ailesinin günlük hayatlarını konu alan KeepingUpwithKardashians adlı programda yer alan sahnelerde kardeşine yumruk atarken görüntülenen Kim Kardashian, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 19. Sezonunu yayınlanan programda sebebi henüz bilinmeyen kavgayı ayırmaya çalışan anne KrisJenner, ikiliyi güçlükle ayırdı.

Kardeşi KourtneyKardashian ile uzun süredir bir rekabet haline olan Kim Kardashian, program esnasında elindeki Hindistan cevizi suyu kutusunu birden kendisine doğru fırlatan KourtneyKardashian’a doğru ilerleyerek yumrukla karşılık verdi. Kavga sebebi henüz netleşmese de, magazin otoriteleri tarafından yapılan yorumlar, kavga sebebinin Kim Kardashian’ın eşi Kanye West yüzünden olduğu yönünde.

SERVET KAZANDILAR

Kardashian ailesi üyeleri olan Kim Kardashian, KhloeKardashian, KourtneyKardashian, KendallJenner, KrisJenner’in günlük hayatlarını ele alan KeepingUpwithKardashians programı, 13 yıldır ekranlara geliyor. Program sayesinde büyük üne kavuşan aile üyeleri aynı zamanda büyük bir servetin de sahibi oldu.

Ailenin en genç üyelerinden olan KylieJenner, geçtiğimiz yıl ekonomi dergisi Forbes tarafından dünyanın en genç dolar milyarderi seçilirken kardeşi KendallJenner ise dünyanın en çok kazanan mankeni ünvanına sahip olmuştu.

Kim Kardashian’ın eşi Kanye West ise aileye 2014 yılında katılarak programın izlenme oranlarını oldukça yükseltmişti.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202