Güney Kore yasa boğuldu!

25 yaşındaki Güney Koreli ünlü şarkıcı Sulli, evinde ölü bulundu.

MAGAZİN 14.10.2019, 17:53
Güney Kore yasa boğuldu!

25 yaşındaki Güney Koreli ünlü şarkıcı Sulli, evinde ölü bulundu. Gerçek adı Choi Jin-ri olan ve sahne adı Sulli olan genç şarkıcı başkent Seul’de bulunan Seongnam bölgesindeki evinde ölü bulundu. Daha önceleri f(x) isimli grubun bir üyesi olan ve şarkı söyleyen Sulli’nin sosyal medya hesaplarında 6 milyona yakın takipçisi bulunuyordu. Ünlü şarkıcı Sulli’nin evinde ölü bulunduğu haberi tüm hayranlarını şoka soktu.

Sulli, Güney Kore’nin en popüler ve ünlü şarkıcılarından birisi idi. Ölüm haberi ile bütün ülke bu konuyu konuşmaya başladı. Seul’deki Seongnam bölgesinde yaşayan Sulli’nin ölüm haberinden sonra yerel basın, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve gelişmeleri yakından takip ettiğini duyurdu.

Adı Choi Jin- Ri olan sahne ismi Sulli olan Güney Kore’nin en popüler Betper şarkıcısının sabaha karşı saat 3: 21 sularında yaşamını yitirdiği açıklandı. Tamamı kadın sanatçılardan oluşan f(x) grubu ile şöhret basamaklarını hızla tırmanan ve hemen ardından kariyerine bireysel olarak devam eden Sulli’nin neden öldüğü bilinmiyor ve araştırmalar hızla devam ediyor.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202