Gülben Ergen'den Kenan ışık açıklaması

Gülben Ergen, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ergen, Dadı dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili sorulara canlı yayında yanıt verdi.

MAGAZİN 02.05.2020, 14:33
Gülben Ergen'den Kenan ışık açıklaması

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu, oyuncu, sunucu ve eski gazeteci Kenan Işık, 2014 yılında geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu bitkisel hayata girmişti. Uzun süre tedavi gören Kenan Işık ile ilgili olarak ocak ayında konuşan eşi Beril Işık, Kenan Işık'ın bitkisel hayattan çıktığını, söylenenleri duyup teki veremediğini söylemişti. 

Beril Işık o gün şu açıklamayı yapmıştı:

“Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.”

ESKİ ROL ARKADAŞI GÜLBEN ERGEN KENAN IŞIK AÇIKLAMASI

Bugün ise Dadı dizisindeki rol arkadaşı Gülben Ergen, katıldığı canlı yayında kendisine Kenan Işık ile ilgili yöneltilen soru ardından, Kenan Işık'ın eşiyle konuştuğunu dile getirdi. Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Gülben Ergen, 'yaşadığını ve nefes aldığını biliyoruz' dedi.

İşte Gülben Ergen'in Kenan Işık ile ilgili açıklaması

"Bizzat arayamıyoruz, eşiyle konuşuyoruz. Yaşadığını ve nefes aldığını biliyoruz. Keşke keyiflenebilecek bir hal alsa. Keşke yaşama sevinci verebilsek. Mehmet Al Erbil'den de aynı şekilde Sezin'den haber alıyorum. O da hastaneye gidip geliyor. Bu süreç normal hastalar için de çok zor bir süreç. Şikayete etme hakkımız yok." dedi. 

Yorumlar (0)
banner202