Ajda Pekkan’dan Tepki Çeken Karar

Geçtiğimiz gün İzmir’de sahneye çıkan Ajda Pekkan’ın Gaziantep’te yapılacak konseri Barış Pınarı Harekatı’ndan dolayı ertelemesi tepki çekti.

Ajda Pekkan’dan Tepki Çeken Karar

Bir gün önce İzmir’deki konserinde sahneye çıkan Süperstar Ajda Pekkan, Barış Pınarı Harekatı’nı gerekçe göstererek Gaziantep’te vereceği konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Ajda Pekkan’ın bu kararı sosyal medyada korktuğu için ertelediği yorumlarına sebep oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye Milosbet Milli Ordusu (SMO) ile beraber yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’nın başladığının duyurulmasıyla, bir çok ünlü isim konserlerini iptal ettiğini veya ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Eğlence sektöründeki pek çok organizasyonun da iptali ile birlikte, sanatçılar konserlerini iptal etmeye devam ediyor. Sanatçıların ardı arkasına yaptıkları açıklamalara bugün Ajda Pekkan da katıldı. Süperstar lakaplı Ajda Pekkan, kendine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Gaziantep’te yapacağı konseri ileri bir tarihe ertelediğinin duyurusunu yaptı.

Süperstar Ajda Pekkan kendine ait sosyal medya hesabından, "Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde, 19 Ekim Cumartesi Akşamı, gerçekleştirilmesi planlanan Gaziantep konserimi ileri bir tarihe ertelediğimizi siz sevenlerime bilgilendirmek isterim." ifadelerini kullandı. Fakat Ajda Pekkan’ın bir gün önce Mehmetçikler için dua edilmesini istediğini söylediği İzmir konseri hiçbir aksaklık olmadan tamamlanmıştı. Ajda Pekkan’ın birer gün arayla İzmir konserini gerçekleştirirken, Gaziantep konserini ertelemesi sosyal medya kullanıcıları tarafından korktuğu şeklinde yorumlandı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202