Kurtul Kaptanoğlu, KTK’yı güçlendirmeyi hedefliyor

Kültürpark Tenis Kulübü’nün (KTK) genel kurul toplantısı yapılamadan önce “Geçmişten Geleceğe KTK” grubunun başkan adayı olan KTK’nın kurucularından olan Dr. Behçet Uz’un torunu Kurtul Kaptanoğlu, KTK’yı geliştirmek için çalışmalara başladı.

SPOR 10.01.2020, 14:44
Kurtul Kaptanoğlu, KTK’yı güçlendirmeyi hedefliyor

Kültürpark Tenis Kulübü’nün (KTK) genel kurul toplantısı 12 Ocak’ta yapılacak. “Geçmişten Geleceğe KTK” grubunun başkan adayı olan KTK’nın kurucularından olan Dr. Behçet Uz’un torunu Kurtul Kaptanoğlu, KTK’yı geliştirmek için çalışmalara başladı. Adaylık süreci boyunca İzmir’in önde gelen kurumlarını da ziyaret eden ve desteğini alan Kaptanoğlu, İzmir’in adını teniste duyurmayı planlıyor.

Kurtul Kaptanoğlu, “Geçmişten geleceğe KTK grubu olarak tamamen gönüllülük esasına dayanarak, geçmişten aldığımız güç ile “dürüst, ilkeli ve şeffaf“ bir yönetim anlayışı içinde çalışacağız” diyerek kulübü daha da güçlendirerek geleceğe taşımayı hedeflediklerini belirtti. 2020-2022 görev süresinde 79 yıllık Türkiye'nin en eski ve en büyük 3 tenis kulübünden biri olan Kültürpark Tenis Kulübü’nde projelerini üyelerden alacakları destek ile gerçekleştireceklerini belirten Kaptanoğlu,  çok değerli ve her birinin ayrı ayrı uzmanlıkları olan, üçte ikisi kadın üyelerden oluşan ekiplerini oluşturduklarını vurguladı.

 “Birlikte yönetim temel prensibimiz”

“Geçmişten geleceğe KTK” grubu olarak, KTK’nın güçlenerek büyümesine destek olmak ortak hedefi ile bir araya geldiklerini söyleyen Kaptanoğlu, “Güçlü bir ekip ile yoğun saha çalışmaları yaparak üyelerimizle sohbet ettik. Anket çalışmalarımızla sorunları ve talepleri tespit ettik. “Birlikte yönetim” anlayışı ile tüm sorunları üyelerimizin de katkısıyla çözebileceğimize inanıyoruz. Çalışma grubumuz ve Yönetim kurulumuzu KTK’nın benliğine ve geleneklerine uygun olarak, hiç bir oy kaygısı taşımadan oluşturduk” dedi.

“Tercihlere saygılıyız”

KTK’nın hamisi sayılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e de anlattıklarını projelerini diğer kurumlar ile de işbirliği yaparak İzmir’e ve tenis sporuna katkı sağlamayı hedeflediklerini anlatan Kaptanoğlu, “AB fonlarına ulaşarak projeler geliştireceğiz. Kortların ITF standartlarına uygun malzemelerle yenilenmesi, Dünya tenisinde alt yapı için uygulanan eğitimleri kulübümüz koşullarına entegre ederek çocuklar ve gençler için sürdürülebilir bir tenis programının yaratılması, Mali disiplin konusunun sürdürülebilirliğini sağlamak ve şeffaflık önceliğimiz olacak. Üyelerimizin tercihlerine saygımız sonsuzdur ve en doğru seçimi yapacaklarına inancımız tamdır. Bizler geçmişten geleceğe Kültürpark Tenis Kulübü için beraber yürüyoruz. Misyonumuz, vizyonumuz ve projelerimizle hizmete hazırız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202