Yavru Kediyi Vatandaşlar Kurtardı

İzmir'in Konak ilçesinde ağaçta 4 gündür mahsur olan kediyi vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtardı.

Yavru Kediyi Vatandaşlar Kurtardı

İzmir'in Konak ilçesinde vatandaşların iddiasına göre ağaçta 4 gündür mahsur olan kediyi vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtardı. Kedinin kurtarılma anı saniye saniye görüntülendi.

Olay bugün, İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semti 1413 Sokak'ta meydana geldi. Kahramanlar Camii avlusunda bulunan bir ağacın tepesine çıkan yavru kedi vatandaşların iddiasına göre 4 gündür kurtarılmayı bekliyordu. Vatandaşlar, yavru kedinin kurtarılması için itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. İtfaiye sokakların dar olması sebebiyle olay yerine ulaşamayınca, vatandaşlar kendi imkanlarıyla kediyi kurtarma çalışması başlattı.  

Vatandaşlardan elde edilen bilgilere göre 4 gündür ağaçta aç susuz kalan yavru kedi, gece gündüz ağlayarak yardım bekledi. Vatandaşların ihbarı üzerine yavru kediyi kurtarmak için gelen itfaiye ekipleri, sokakların dar olması sebebiyle olay yerine giremedi. Bölge halkı itfaiye ekiplerinin müdahale etmesi imkansız hale gelince, son çare olarak yavru kediyi kendileri kurtarmaya çalıştı.

Kurtarma çalışmaları esnasında ürkerek bulunduğu ağaçtan caminin penceresine atlayan kedi bir süre de burada bekledi. Vatandaşlar kedinin düşme anında zarar görmemesi için bir battaniye gerdi. Yavru kedinin ağaçtan pencereye sıçramasını fırsat bilen cami görevlisi Ender Çiros bir çubuk yardımıyla kediyi aşağı itti. Gerilen battaniyenin üstüne düşen yavru kedi daha sonra koşarak bölgeden uzaklaştı. Kediyi özgürlüğüne kavuşturan hayvansever vatandaşlar sevinçle bu anı kutladı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202