Ünlü kadın yazar paylaşımıyla kadınları suçladı!

Yazdığı kitaplarla ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken yazar Nilgün Bodur Emine Bulut cinayetinin ardından yaptığı paylaşımlarla tüm kadınları sinirlendirdi.

GÜNDEM 24.08.2019, 18:18
Ünlü kadın yazar paylaşımıyla kadınları suçladı!

Tüm Türkiye Emine Bulut cinayeti ile sarsılmışken yazdığı kitaplarla dikkat çeken yazar Nilgün Bulut olayın hemen ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla tepkilere neden oldu. Kadın ve erkeklerin arasında bulunan farklar hakkında bir yazısını yayınlayan Nilgün Bodur pek çok takipçisi tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 

'Erkekleri bu hale getiren kadınlara kızıyorum' dedi

Kitaplarında ve sosyal medya hesabında yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen ve tartışmalara neden olan Nilgün Bodur bu sefer Emine Bulut cinayetinin hemen ardından kadın ve erkek Princessbet farklarını anlatan yazısını paylaştı. Başına ne geldiyse erkekler yüzünden değil kadınlar yüzünden geldiğini söylemesi tartışmanın fitilini ateşledi. Ardından kadınlara kızdığı kadar erkeklere kızmadığını ve kadın düşmanlığının çok tehlikeli olduğunu yazdı. Özellikle 'erkekleri bu hale getiren hemcinslerime kızıyorum' diyerek tepkilerin odağı haline geldi. Bunun üzerine pek çok takipçisi konuşmalarından dolayı kadınların haklarını hiçe saydığı gerekçesi ile takipten çıkacaklarını söylediler. Ancak yazar Nilgün Bodur yaptığı paylaşımların Emine Bulut cinayeti ile bir ilgisinin olmadığını söylese de pek çok kişinin eleştiri oklarından kurtulamadı. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202