Türkiye'nin 22 Nisan koronavirüs tablosu! 117 kişi hayatını kaybetti

Bakan Koca, "Paylaştığımız bilgiler sağlam. Güven yoksa böyle bir mücadele yürütülemez" dedi. Koca, 117 kişinin daha corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Toplam can kaybı 2 bin 376'ya ulaştı. Vaka sayısı da 3 bin 83 artarak 98 bin 674 oldu.

GÜNDEM 22.04.2020, 19:52
Türkiye'nin 22 Nisan koronavirüs tablosu! 117 kişi hayatını kaybetti

Bilim Kurulu toplantısının ardından Fahrettin Koca açıklamalarda bulunuyor.  İşte Bakan Koca'nın açıklamalarından satırbaşları:
Güven yoksa böylesine büyük bir salgının üstesinden gelinemez. Bu mücadelenin şeffaf bir şekilde yönetildiğini düşünenlere teşekkür ediyorum.
Bu güveni zedeleyecek sözlerin sahipleri bu tedbirleri tehlikeye atıyor. Sizlerden bu noktaya dikkat etmenizi istiyorum. Hastalığın bazı aşamaları ve ilgili tedavileri konusunda bilgiler vereceğim. Ölüm oranlarıyla ilgili bazı karşılaştırmalarda yapacağım.

Koronavirüsle mücadelede her gün daha iyiyiz daha ilerideyiz. Elimizdeki veriler salgının kontrolümüz altında olduğunu gösteriyor. Ancak bu tedbirleri esnetirseniz bu çabamız boşa dönebilir.

Tedbirleri uygularsak ölüm oranları düşüyor, yeni hasta sayımız azalıyor. Kesin olan budur. Hiçbir umut sizi rehavete sürüklememelidir. Mücadele azmi vermelidir.
Bugünkü vefat sayısı 117, toplam vefat sayısı 2 bin 376...
Bugünkü vaka sayyısı 3 bin 83. Toplam vaka sayısı 98 bin 674

Bakan Koca'nın paylaşımı:

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202