Türkiye KOVİD haritasını paylaşan Tuncay Özkan:Evde kal dönemi çoktan geçti, evde tut artık!

İzmir Milletvekili Tuncay Özkan yaptığı paylaşımda "Türkiye Korona virüs haritası 7 Nisan - 10 Nisan. Haritalar anlayana çok şey söylüyor! Evde kal dönemi çoktan geçti, evde tut artık!" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 10.04.2020, 21:37 10.04.2020, 21:54 Özgür Çakar / [email protected]
Türkiye KOVİD haritasını paylaşan Tuncay Özkan:Evde kal dönemi çoktan geçti, evde tut artık!

İZMİR GÜNDEM - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye'de hayatını kaybedenlerinin sayısının 1006'ya yükseldiğini duyurdu. Koca'nın açıklamasına göre virüse yakalananların sayısı 47 bin 29'a ulaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Mİlletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından paylaştığı iki resim ile KOVİD vakalarına dikkat çekti.

Özkan yaptığı paylaşımda "Türkiye Korona virüs haritası 7 Nisan - 10 Nisan. Haritalar anlayana çok şey söylüyor! Evde kal dönemi çoktan geçti, evde tut artık!" ifadelerini kullandı.

Özkan'ın bu tepkisi "Sokağa çıkma yasağı" konusunda CHP'nin uzun süredir iktidara yönelik eleştirisi olarak uzun süredir dillendiriliyordu.

Tuncay Özkan'ın paylaştığı 7 Nisan ve 10 Nisan tarihlerindeki KOVİD vakalarının il bazındaki Türkiye haritası resmindeki fark ise dikkat çekiciydi.

Haritaya göre İzmir'in sahil merkez ve sahil boyunca KOVİD vakalarınında kırmızı rengin hakim olduğu belirgin bir şekilde görünüyor.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202