Türk Kızılayı Konak’ta Siyasilerle Buluştu

Türk Kızılayı Konak Şubesi tarafından 24 Ekim - 4 Kasım arasında kutlanmakta olan Kızılay Haftası münasebeti ile siyasi partiler ziyaret edildi.

GÜNDEM 06.11.2019, 09:15
Türk Kızılayı Konak’ta Siyasilerle Buluştu

Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, siyaset kurumunun halka hizmet için olduğunu, kendilerinin de Dünya’nın en büyük yardım kuruluşu olan Kızılayın temsilcileri olarak halkın yanında olduklarını, gönüllülük esasına dayalı bir çalışma sistemine vermiş oldukları destekler için tüm siyasetçilere teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bu kapsamda AK Parti’nin İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye, CHP’nin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e, MHP’nin İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’e ve İYİ Parti’nin İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ ziyaretler yapıldı. Şanlı, Kızılay’ın Konak ilçesinde yaptıkları çalışmalar ile alakalı siyasileri bilgilendirdi. Yeni dönem ile alakalı projelerden de bahseden Şanlı, destek verdikleri için tüm siyasilere teşekkürlerini sundu.

Şanlı, siyasilerin kendi alanlarında yoğun gayret gösterdiklerini, yardım kuruluşlarıyla ve Kızılay gibi mühim kurumlara hizmet ederken siyasi ve bürokratik ilişkilerden etkilenildiğini, İzmir ilinde yaptıkları çalışmalarda hem devletin temsilcilerinden hem de milletin temsilcileri olan siyasetçilerden büyük destek gördüklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202