Tunç Soyer'in o fotoğrafı tartışılmaya devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in metroda ayakta yolculuk yapması muhalif kesim tarafından övgü ile karşılanırken, iktidara yakın kesim ise samimiyetsiz bularak eleştirdi.

GÜNDEM 02.01.2020, 03:28 Melis Tekin
Tunç Soyer'in o fotoğrafı tartışılmaya devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in metroya binip ayak yolculuk ettiği fotoğrafın yankıları devam ediyor.

Soyer,toplu ulaşımdaki eksikleri görmek ve İzmirlilerle birlikte vakit geçirmek için toplu taşıma araçlarını kullandı.

 Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün toplu ulaşımdaki eksiklerimizi görmek ve hemşehrilerimle birlikte vakit geçirmek için güne yolculuklarla başladım. İzmirlilerle birlikte olmayı çok seviyor ve önemsiyorum. Bu sayede sizlerden İzmir’e dair çok şey öğreniyorum. 2020’de de aşkla çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Bu açıklama ile birlikte toplu taşıma araçlarındaki fotoğraflarını da paylaşan Soyer'e muhalefet kesiminden övgüler gelirken, iktidara yakın kesimlerde ise bir kurgu olduğuna dair yorumlar yapıldı.


İktidara yakın gazetecilerden Ersoy Dede yaptığı paylaşımda Mütevazı, halk adamı Tunç Bey..fotoğraf çektirirken kolunuzda olan palto ve şapka, istasyondan çıkarken nereye kayboldu acaba Tunç Soyer...Şapkanızı bile arkadaşlarınız taşırken, metroda verdiğiniz halk adamı pozları samimi görünmüyor, bilginiz olsun paylaşımda bulundu.


Avukat Uğur Poyraz'da Ersoy Dede'nin bu paylaşımını alıntı yaparak "Devletin, milletin milyonları kaybolurken sesi çıkmayan Ersoy Dede, Tunç Soyer'e kolundaki palto nereye kayboldu diye soruyor.Gazetecilik kimlere kaldı. " yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202