Tire’de Hayvan Barınağındaki Görüntüler Şok Etti

Tire'de hayvan barınağına mama bırakmak isteyen vatandaşlar gördükleri karşısında şok geçirdi. Bir çok hayvan hasta ve bitkin haldeydi.

GÜNDEM 07.08.2019, 13:09 07.08.2019, 13:10
Tire’de Hayvan Barınağındaki Görüntüler Şok Etti

Tire Belediyesi'ne ilişkin hayvan barınağında çekilen görüntüler, barınağın yürekleri sızlatan gerçeklerini gözler önüne serdi.

Köpekleri açlığa mahkum edip hasta köpekleri ise ölüme mahkumettiler. Köpekler açlıktan plastik kapları yemeye çalışıyordu. Yaklaşık olarak 60 köpeğin pislik içerisinde yaşam sürdürmek mecburiyetinde bırakıldığı barınakta beslenme yetersizliğinden dolayı olarak hayvanlar tek deri tek kemik kaldı.

Engel Olmak İstediler

Açlıktan plastik yemek kaplarını yiyen köpeklerin çoğunun kulaklarının arka kısmına birden fazla kenenin yapıştığı ilgi çekerken, kimileri ağır hasta olduğu halde ihtiyaç Supertotobet duyulan tedavileri yapılmayarak ölüme terk edildi.

Hayvanseverler, barınağa girmeden evvel görevlilerin kendilerine mani olmak istediğini belirtirken, "Hayvanların hiç birisi ile doğru düzgün ilgilenmemişler. Biz o bölgeye gittiğimiz vakit rezaletin meydana çıkacağını bildikleri için içeriye alabilmek istemediler. Ama devasa ısrarımız neticesi barınağa girmeyi başardık" dedi.

Ölüme Terk Etmişler

İçeri girdikten ardından devasa reaksiyon gösterdiklerini söyleyen hayvanseverler, "Bir köpek kanlı ishal olduğu halde rehabilitasyon edilmemiş. İçimizden tek arkadaşımız köpeği sahiplendi.

Ardından tedavisine başlandı. Barınakta fazlası köpek açlıktan can vermek üzereydi. Zayıflıktan hepsinin kemikleri sayılıyor. Barınak mı, ölüm kampı mı belirlenmiş değil" dedi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner202