Teslim olur olmaz korkunç gerçekleri itiraf etti!

PKK'nın dağ kadrosundan kaçan bir kadın terörist jandarmaya teslim oldu. Teslim olduktan hemen sonra yaptığı itiraflarla adeta kan dondurdu.

GÜNDEM 12.08.2019, 11:30
Teslim olur olmaz korkunç gerçekleri itiraf etti!

PKK'nın dağ kadrosunda olan bir kadın terörist geçtiğimiz günlerde örgütten kaçarak Van İl Jandarma Komutanlığına teslim oldu. Kadın terörist ardından zaman kaybetmeden itiraflara başladı. Son zamanlarda  polis ve jandarma iş birliği sonucunda terör örgütünün ağır kayıplar verdiği bir kez daha ortaya çıktı. Kendi başarısızlıklarının ve kayıplarının bedelini ise örgüt içerisinde ödetmeye çalıştıkları tespit edildi. 

Örgüt içinde güven sorunu var

Kimliği açıklanmayan kadın teröristin yapmış olduğu itiraflarda örgüt içerisinde çözülmelerin çoktan başladığı belirlendi. Başarısızlıkların ve kayıpların bedeli olarak örgüt içerisinde olanlara işkenceler yaptıkları ve bununla birlikte infazlara devam ettikleri tespit edildi. 

Örgüte yeni Betkanyon kişiler kazandırmak amacıyla küçük çocukların hedef alındığı, en başta güzel bir muamele ve çeşitli vaatlerle kandırıldıkları da belirlendi. Örgüt içerisinde kimsenin birbirine güvenmemesinden dolayı sürekli infazların meydana geldiği ortaya çıktı. Dağ kadrosunda kadınlara ve özellikle küçük yaştaki çocuklara yapılan işkenceleri de tek tek anlatan kadın terörist emniyet ve jandarma güçlerinin kendisine göstermiş olduğu tavırdan dolayı teşekkür ettiği de belirlendi. Ardından savcılığa sevk edilen kadın teröristin tutuklanarak ceza evine gönderildiği açıklandı. Bölgede teröristlerin tamamen etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar hala devam ediyor. 

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202