SGD’den Hadsiz Açıklama

Amerika destekli terör örgütü YPG liderliğinde kurulmuş olan SDG Türkiye’yi tehdit etti.

GÜNDEM 05.10.2019, 14:44
SGD’den Hadsiz Açıklama

SDG sözcülüğünü yapan Mustafa Bali, Türkiye’ye karşı topyekün bir şekilde  savaşa girebileceklerini ifade etti.

PKK Terör örgütünün Suriye kolu olan YPG’nin liderliğinde kurulmuş olan Suriye Demokratik Güçleri skandal bir açıklama ile Türkiye’yi tehdit etti.

Sözcü terörist Mustafa Bali, Suriye'nin kuzeydoğusu bölgelerinin korunması amacı ile tüm tahrik amaçlı saldırılara karşı topyekün bir savaş yapmaktan çekinmeyeceklerini dile getirdi.

Artık Söz Bitti

Amerika’nın bir hafta içerisinde YPG’ye 300 Tır sevkiyat yapmış Bahis Siteleri olduğu ortaya çıkmış ve Amerikalı yetkililer, 40 bin teröristin eğitilmesini hedeflediklerini ifade etmişlerdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Amerika’nın SDG terör örgütüne desteği ile alakalı Kızılcahamam kampında,Türkiye’yi terör örgütlerinden uzak tutmak amacı ile devamlı yüzümüze gülenlere artık sözün bittiği söylediklerini, bir yandan Irak tarafından yaklaşık 30 bin TIR'ı Suriye'ye sokulduğunu silahların, mühimmat yüklü araçların terör örgütlerine teslim edildiğini bir yandan da stratejik ortağız denildiğini ama artık bunlara gerek olmadığını ve hazırlıkların bittiğini gerekli emirlerin de verildiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
30°
açık
banner202