Rotary’den İletişim ve İtibar Yönetimi Paneli

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Bursa Osmangazi Rotary Kulübü, Bursa Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği ortaklığıyla Tarihi Ördekli Kültür Merkezi’nde “İletişim ve İtibar Yönetimi” semineri yapıldı.

GÜNDEM 27.11.2019, 10:40
Rotary’den İletişim ve İtibar Yönetimi Paneli

Seminere Bursa kulüplerinin yoğun katılımda bulundukları görüldü. Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü üyelerinden Seven Razgırat’ın sunumu ile başlamış olan seminer, Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Fatih Akçiçek’in açılış konuşması ile sürdü.

Fatih Akçiçek yapmış olduğu konuşmasında, globalleşen dünyada kamu, özel şirketler ve sivil toplum kuruluşlarında, kurumsallaşma gayretlerine yön vermiş olan 2 mühim faktörün iyi yönetim ve itibar yönetimi olduğunu ifade etti.

Akçiçek, bütün paydaşlarına güven sağlamış olan kurumların, bütün değer zincirinde daha çok kaynağı harekete geçirerek, vizyonları ile alakalı yönlendirip, başarıya daha kolay ulaşabildiklerini ve sürdürülebilirliği sağlayabildiklerini, kurumsal yönetişimin, kurumun en üst seviyesinden başladığı gibi kurumun tüm paydaşlarının ilişkilerinde bulunan davranışlarını ve iletişimini sürdüren herkesin görevi olarak ortaya çıktığını söyledi.

Rotary’de itibar yönetiminin şablonlarının atlatılmış olduğu “Harekete Geçenler” paneliyle başlamış olan seminer,  Marka Mühendisi Ömürden Sezgin tarafından yapılan “Markanı Baştan Yarat” sunumu ile sürdü. 1867 senesinde ailesi tarafından başlatılan “Tarihi İskender Markasının Öyküsü”nü anlatmış olan İskender İskenderoğlu’dan sonra, “Dijital İletişim ve Dönüşüm” konusu ile Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa Sönmezay’ın sunumu ile süren panel Dr. Nischal Pandey’in “Dünyayı Birleştirmek için Halkla İlişkiler” konuşması ile  sonlandı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202