Rektör Budak: Projelerimiz Devam Edecek

Türkiye’de 4. olarak kurulmuş olan ve bölgedeki ilk, en köklü üniversite olan Ege Üniversitesi’nde 2. yılını doldurmuş olan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, hem akademik olarak hem de idari bakımdan mühim işleri başarıp anlamlı projeler uygulamaya koymuştur.

GÜNDEM 07.10.2019, 09:21
Rektör Budak: Projelerimiz Devam Edecek

Rektör Budak, Üniversite olarak yeni dönemde de üniversite – toplum ve üniversite – şehir ortaklığı ile alakalı mühim projeler yaptıklarını belirterek yeni dönemde de akademik hedeflere erişmek amacı ile azimle çalışacaklarını, üniversitenin hemen tüm alanlarda ülkenin en donanımlı ve gelişmiş bölümlerini barındırdığını, üniversitenin tüm kapılarını diğer kuruluşlara açıp üniversiteyle şehrin bütünleşmesi ile alakalı mühim projeler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Üniversite Toplum İç İçe

Göreve geldikleri günden beri sürekli çabalayarak pek çok projeler yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını söyleyen Budak, yürüttükleri bilimsel etkinliklerde diğer kuruluşlarla ortak çalışmaya önem verdiklerinin bunun yanında Sekabet pek çok sorumluluk projesi ile halkla üniversite akademisyenlerini buluşturduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
13°
parçalı az bulutlu
banner202