Para Değil İnsan Kazanın

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından Başarı Hikâyeleri Sohbetleri ismi ile yapılan toplantının Kasım ayındaki konuğu Yükseliş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel’di.

GÜNDEM 20.11.2019, 17:43
Para Değil İnsan Kazanın

Ticari hayatından örnekler sunan Yüksel, yapılan işlerde para kazanmaktan ziyade insan kazanmaya odaklanılması gerektiğini ifade etti.

İZSİAD derneğinin merkezinde yapılmış olan sohbette konuşan Yüksel, başarı için gerekenleri ve iş hayatındaki macerasını konuklara anlattı. Bugüne dek yapmış olduğu bütün işlerde karşılıklı sadakatin ön plana çıkarıldığını belirten Yüksel, yapılan işlerde her daim güvenilir insanlar olarak tanınmak gerektiğini, güven duygusunu aşılamak için çok açık ve şeffaf olunması gerektiğini, müşterinin her daim yanında olduğu hissettirilirse onun güven duygusunu da oluşturacağını ve iş hayatında başarının anahtarının güven olduğunu sözlerine ekledi.

Başarı serüveninde her daim çok çalıştığından bahseden Alaattin Yüksel, Yükseliş Ticaret’in zamanla büyümesini İZSİAD üyelerine anlattı ve yalnızca para kazanma veya şöhret olmak için yapılan işte başarılı olunmayacağını, kişinin hangi işi yapıyorsa o işin en iyisini yapmaya çalışması gerektiğini söyledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202