Nagihan Alçı:İzmir'deki koronavirüs vaka sayısında ciddi bir artış var

Gazeteci Nagihan Alçı "İzmir'deki vakalarda ciddi bir artış olduğu bilgisi geldi" dedi.

Nagihan Alçı:İzmir'deki koronavirüs vaka sayısında ciddi bir artış var

İZMİR GÜNDEM -Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte 17 yurttaşın daha koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdiğini ve testi pozitif çıkan 2 bin 69 yeni vakanın olduğunu açıkladı. Bakan Koca, toplam vaka sayısının 5 bin 698, can kaybının 92'i bulduğunu söyledi.

RİZE'DE BÖLGESEL KARANTİNA

Rize'nin merkeze bağlı Kendirli beldesi ile yakınında bulunan Yeni Selimiye, Beştepe, Esentepe ve Maltepe köyleri Corona Virüsü vakalarının önüne geçilebilmesi için karantina altına alınmıştı.


Bugün İzmir Gündem'in sorularını yanıtlayan  Türk Tabipler Birliği İzmir Şube Genel Sekreteri Lütfi Çamlı, İzmir'deki Koronavirüs vakalarına dair ölümlerin olduğu fakat kesin sayının ellerinde bulunmadığını ifade etmişti.


Az önce Habertürk kanalında yayınlanan "Enine Boyuna" programına katılan Gazeteci Nagihan Alçı'nın sözleri dikkat çekti.

"İZMİR'DEKİ VAKA SAYILARINDA CİDDİ BİR ARTIŞ VAR"
Program sunucusu Hülya Hökenek İzmir Karşıyaka'dak yoğunluğa dikkat çekmesinden sonra Nagihan Alçı yaptığı açıklamada "İzmir'deki vakalarda ciddi bir artış olduğu bilgisi geldi" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202