MÜSİAD İzmir'den 30 Ağustos mesajı geldi

(MÜSİAD) Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Başkanı Bilal Saygılı, bu seneki 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yönelik bir kutlama bildirisi yayınladı

GÜNDEM 29.08.2019, 23:00
MÜSİAD İzmir'den 30 Ağustos mesajı geldi

Türk ulusunun kardeşlik ruhuyla 30 Ağustos Zaferi'ne ulaştığına vurgu yapan Saygılı, “Tarihte nice Ağustos ayında ses getiren Mohaç, Sakarya, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidabık, Malazgirt ve Büyük Taarruz sonuçları buna şahittir” diye konuştu.

Türk ulusunun çok zor zamanlarda ülkesi için tüm imkanıyla canı pahasına mücadele ettiğini ve bağımsızlığını elde ettiğini ifade eden Saygılı,“30 Ağustos Zafer Bayramı yıldönümünde her sene bu zafer bayramı kardeşlik atmosferi üzerinde beraberlik ve birlik ruhuyla coşkuyla kutlamaktayız. Bu vatanın her bir karışında birçok kahramanlık hikayeleri yatmaktadır. Büyük cefalar ve emek ile kazanılan Kaçak İddaa bu vatanın kıymetini bilmek tüm yurttaşlarımızın boynunun borcudur.

Ulusal Mücadelemiz, tatlı bir tesadüf ile Sultan Alparslan'ın Malazgirt Zaferi'yle de aynı güne isabet eden26 Ağustos 1922'de Afyon'dan başlamış ve 30 Ağustos’ta zaferle sona ermiştir. Bu zafer sonucunda tarih boyunca kimseye boyun eğmeyen ve her vakit tarihin sahnesinde bağımsızlığı uğruna hayatını ortaya koyan ecdadımız, canlarını toprak uğruna seve seve feda etmişler ve bu ülkeyi bizlere emanet bırakmışlardır.

Türkiye'miz, 30 Ağustos ruhundan aldığı güçle kuvvetlenerek, yeni amaçlara doğru ilerlerken, bir defa daha anlamaktayız ki, bağımsız bir vatanda nefes almanın değeri hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar büyüktür. Son dönemlerde bölgemizdeki gelişmeler ne yazık ki bunu bir defa daha bize kesin olarak göstermektedir.

Yorumlar (0)
28°
parçalı az bulutlu
banner202