Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji 14 Mart hava durumu verileri paylaştı. Hafta sonu plan yapacak vatandaşlar, 'hafta sonu hava nasıl olacak?' sorusunu merakla araştırıyor. İşte 14 Mart hava durumu...

GÜNDEM 14.03.2020, 09:57
Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Mart hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Hafta sonunu ailesi ve sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar, ‘Hafta sonu hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Ege Bölgesi'nde hava durumu, alınan verilere göre, az bulutlu geçecek. Balıkesir çevrelerinde sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı bölge genelinde 1 ila 2 derece artacak.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esecek.

Yurt Genelinde Hava Durumu 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerin yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ile Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Hakkari çevreleri ile Van’ın güneyi ve Şırnak’ın doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ile Batı Karadeniz’de yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege Bölgesi Hava Durumu

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 25°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 23°C
Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 20°C
Az bulutlu

UŞAK °C, 21°C
Az bulutlu

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202