KTK'dan Mehmetçiğe destek

KTK Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Şekercioğlu “Gün, birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

GÜNDEM 04.03.2020, 08:49 04.03.2020, 14:04
KTK'dan Mehmetçiğe destek

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), İdlib’de görev yapan 33 askerin hain saldırı sonucu şehit olması üzerine düzenleyeceği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğini iptal etti. KTK Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Şekercioğlu “Gün, birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

Türkiye'nin zor bir süreç yaşadığını belirten Şekercioğlu “Yüreğimiz kan ağlıyor, acımız çok büyük. Bizi biz yapan değerlerimiz etrafında kenetlenmeli, birlik olmalıyız. Bu zor günlerin üstesinden ancak bu şekilde gelebiliriz” dedi. Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlediklerini ancak, çocuklarını vatan nöbeti için gönderen annelerin acısını paylaşmak ve onlara destek olabilmek adına bu etkinliği iptal ettiklerini ifade eden Şekercioğlu, bunun yerine üyelerimiz yönelik Mehmetçik Vakfı’na bağış yapma kararı aldıklarını söyledi.

Şekercioğlu, "Kadın üyelerimiz bu konuda oldukça hassas. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için oldukça iyi bir hazırlık yapmışlardı. Ancak yüreği acılı şehit anneleriyle dayanışma içinde olabilmek için hiç düşünmeden bunu iptal ederek Mehmetçik Vakfı'na bağış kararı aldılar. Türk kadını yüce duruşunu her zamanki gibi yine gösterdi Kültürpark Tenis Kulübü olarak şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202