Korkunç cinayette kan donduran yeni detay ortaya çıktı!

Boşanmak üzere olan karısını bulmak için doktor kızının aracına GPS takan ve takip eden Mustafa Ali Y. kızının aracına çarpıp vurarak öldürmüştü. Cinayette yeni detaylar ortaya çıktı.

GÜNDEM 24.08.2019, 12:44
Korkunç cinayette kan donduran yeni detay ortaya çıktı!

Geçtiğimiz aylarda yaşanan cinayetin detayları ortaya çıktı. Mustafa Ali y. isimli adam kendisine boşanma davası açan karısına ulaşmak için kızını kullanmıştı. Kızının aracına GPS taktırdığı için aracıyla kızını takip etmiş sonrasında kızının aracına aracıyla vurarak yoldan çıkardıktan sonra annesinin yerini söylemediği  gerekçesiyle tabancayla vurarak öldürmüştü. Korkunç cinayetin ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

Başka araçlara da GPS taktırmış

Eşini bulabilmek ve ulaşmak için kızını silahla öldüren vahşi babanın 2 kişinin aracına daha GPS cihazı yerleştirdiği belirlendi. Araç sahiplerinin bilgisi olmadan Modabet takip etmek isteyen katil baba hakkında yeni bir soruşturma daha başlatıldı. Anne gülden Y.'nin avukatı konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Tutuklu olan kocanın Balıkesir'de yargılamasının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Şimdilerde dava öncesinde iddianame hazırlanıyor. Kızını öldüren katil babanın en ağır şekilde yargılanması için büyük bir çaba harcayacaklarını belirtmesi ise dikkat çekti. Zanlı ifadesinde de farklı kişileri ve araçları takip ettiğini itiraf ederken takip işlemini cep telefonu üzerinden gerçekleştirmiş. Savcılık ise özel hayatın gizliliğini gözeterek yeni bir soruşturma daha başlattığını açıkladı. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202