Kocası tarafından bıçaklanan kadın 'ölmek istemiyorum' diye ağladı

Eski kocası tarafından boğazından bıçaklanan kadının son görüntüleri ve 'Ölmek istemiyorum' feryatları herkesi büyük bir korkuya sürükledi.

GÜNDEM 23.08.2019, 11:12
Kocası tarafından bıçaklanan kadın 'ölmek istemiyorum' diye ağladı

Kırıkkale'de bir kafede korkunç bir olay meydana geldi. 38 yaşındaki Emine Bulut kızıyla kafede oturduğu sırada eski kocası tarafından boğazından bıçaklandı. Ölmeden önceki son görüntüleri büyük şaşkınlığa neden oldu. Güvenlik kamerasına yayınlanan görüntülerde talihsiz kadının 'Ben ölmek istemiyorum' diye çığlık atması herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

Hakaret ettiği için öldürmüş

Eski eşinin feryatları arasında 10 yaşındaki küçük kızının 'Anne lütfen ölme' diye çığlık atması ise yürekleri paramparça etti. Çıkan bir  tartışma sonrasında yanındaki Efsanebahis bıçakla eski karısını vücudunun çeşitli yerlerinden ve boğazından bıçakladı. Çocuğunun gözü önünde yaşanan vahşet adeta kan dondurdu. Hemen çevredekiler tarafından sağlık ekipleri çağrıldı. Ancak hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. 

Olayın ardından gözaltına alınan cani eski koca ifadesinde daha korkunç ithamlarda bulundu. Açıklamalarında 'Çocuğumun velayetini konuşmak için buluştuk. Kızımın yanında bana  hakaret etti. Sinirlendiğim için yanımda taşıdığım bıçakla vurmaya başladım' ifadelerini kullandı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler herkesin kanını dondururken kadın cinayetine tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. 

Yorumlar (2)
ercan 5 yıl önce
sen insan olamazsın şerefsiz
Perihan 5 yıl önce
Sen oraya konusma amacli degil oldurme amacli gelmissin ki cebinde bicak var..sapik katil keske once kizinin fikrini alsaymissin..gunah gunah o kucucuk kizi yanliz biraktin
18°
açık
banner202