Kınık’ta Feci Kaza

İzmir’de meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 6 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı.

GÜNDEM 09.10.2019, 14:06 09.10.2019, 14:08 Melis Çivici / [email protected]
Kınık’ta Feci Kaza

Jestbahis Roman","serif"">İzmir’in Kınık ilçesinde bir otomobil köprünün korkuluklarına çarparak kaza yaptı. Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, bir çocuk ağır yaralandı.

Elde edilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde, Kınık ilçe merkezine doğru seyir halinde olan Şükrü Pınar (30) yönetimindeki 35 BP plakalı araç, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kontrolünü kaybetmesi sebebiyle Kara Dere Köprüsü’ndeki korkuluklara çarptı. Gerçekleşen kazada, arabada olan yolculardan Sibel C. hayatını kaybetti. Şiddetli çarpmanın sonucunda araba içerisinden yola fırlayan sürücü Şükrü Pınar ve diğer yolcu 6 yaşındaki E.K.C ise ağır yaralandı.

Olay yerindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri gönderildi. İki yaralı ambulansla Kınık Devlet Hastanesine götürüldü. Sürücü Şükrü Pınar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan 6 yaşındaki E.K.C ise Kınık Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Bergama Necla Müthat Öztüre Devlet Hastanesi’ne sev edildi. Sürücü Şükrü Pınar ve Sibel C.’nin cansız bedenleri Kınık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşanan trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202