Kesilecek Horozu Kurtarıp ‘Dost’ Oldu

Aydın ilinin Söke ilçesinde sahibi tarafından hastalıklı olması sebebi ile kesilecek olan horozu satın alan inşaat işçisi Erdal Polat, sağlığına kavuşturduğu hayvan ile ‘dost’ oldu.

GÜNDEM 07.10.2019, 12:30
Kesilecek Horozu Kurtarıp ‘Dost’ Oldu

Konak Mahallesi'nde ikamet eden 50 yaşındaki inşaat işçisi, altı ay evvel lokantanın bahçesinde masanın kenarında beklemekte olan horoza kendi yiyeceğinden verdi.

Daha sonra da lokantaya geldiği zaman horoza sürekli yiyecek veren şahıs, bir gün horozun burada olmadığını ve bahçedeki ağacın kenarında halsiz bir şekilde yattığını gördü. Sahibinin keseceğini söylediği horozu alıp evine götüren şahıs hasta horozu veterinere götürdüğünde horozun bir gözünü kaybettiğini öğrenir ve çok üzüldü. Tedavisi bitince eve dönen şahıs hayvana da bir kümes yaptı.

Hiç Ayrılmıyorlar

Horoz ile yakından ilgilenmeye başlayan şahıs, hayvana elleri ile banyo yaptırıyor. İş dışında hayvanı yanından hiç ayırmıyor. Dışarı çıktığında bile onu yanına alıyor.

Bunun yanından şahısın evinde 3 Jestbahis de kedi var. Şahıs bir canlının yaşamını kurtardığı için çok mutlu olduğunu ve onunla bir bağ kurduğunu ifade ediyor

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202