İzmir Tersanesi Hizmete Hazır

Karşıyaka’da MSB’ye bağlı hizmet veren İzmir Tersanesi kapılarını tüm deniz araçlarına açmaya hazır.

GÜNDEM 27.09.2019, 14:49
İzmir Tersanesi Hizmete Hazır

İzmir’deki deniz araçlarının temel sorunlarından birisi bakım ve onarım yerlerinin uzak olması. Keza Ege’de bulunan bu araçlar bakım ve onarım için millerce uzaklıktaki tersanelere gitmek zorunda kalıyorlar.

Milli Savunma Bakanlığı’na hizmet eden İzmir Ternasi’nde ise bu işlemler daha uygun bedele yapılabilecek. Konu hakkında konuşan yetkili, İzmir Tersanesinin Ege’nin en büyüğü olduğunu, gelişmiş teknoloji ve yetenek hizmeti ile uygun bir ücret karşılığında hizmet vermeye hazır olduklarını dile getirdi.  

Tüm İmkanlara Sahibiz

Daha büyük gemilerin onarım hizmetini Casinovale sunacak tersanelerin Yalova ve İstanbul illerinde olduğuna vurgu yapan yetkili tüm deniz araçlarının bakımı ve onarımı için esnek planlama olanaklarına sahip olduklarını, bu konuda tüm imkanlara ve kabiliyete sahip olduklarını, tersaneyi bilhassa balıkçı gemilerinin tercih edebileceğini düşündüklerini, bilhassa döner sermaye ile hizmet sunmayı planladıklarını, sualtı onarım timlerinin de olduğunu ve tüm bu imkanlarla her şeye hazır olduklarını belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202