İzmir'de Korkunç Kaza: 5 Yaralı, 1'i Ağır

İzmir'de seyir halindeki iki aracın arasından sıyrılıp makas atmaya çalışan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek korkunç bir kazaya sebep oldu. Olay sonucunda 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

GÜNDEM 29.09.2019, 09:54
İzmir'de Korkunç Kaza: 5 Yaralı, 1'i Ağır

İzmir - Bayraklı, Ankara Caddesi güzergahında gece sularında meydana gelen kazada Gülay Ç. aracıyla Konak istikametine doğru ilerleyen iki otomobilin arasından geçmek isterken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kontrolden çıktı. Refüje çarptıktan sonra durmayan araç ardından sağ taraftaki demir bariyerlere sürüklendi. Çarpmanın etkisiyle yolcu koltuğunda bulunanlardan Mesut T. otoyola fırladı. Araç içindeki Gülay Ç., Gökhan Ç., Yaprak Z. ve Sinem T. ise ağır yaralandı. Olayı görenlerin polise ve hastaneye haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi gönderildi. Yaralılar yakın civardaki çeşitli hastanelere kaldırırlırken kaza esnasında yola fırlayan Mesut T., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü ve sağlık durumunun ağır  olduğuve Betkanyon hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisi verildi. 

Yşanan feci kaza Ankara caddesindeki trafiğin alt üst olmasına sebep oldu. Kaza yapan otomobiller yoldan kaldırıldıktan sonra normale dönen trafik seyrine devam etti. Kaza hakkında ise detaylı inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
28°
parçalı az bulutlu
banner202