İstiklal Caddesi’nde korku dolu anlar

Arkasına aldığı iki kadınla beraber kalabalığa dalan cani sürücü görenleri hayretler içinde bıraktı.

GÜNDEM 19.08.2019, 20:35 19.08.2019, 20:41
İstiklal Caddesi’nde korku dolu anlar

Motosiklet sürücüsü çarptığı bir kişiyi yaralarken olay anında araçtan düşen turist iki kadın da ağır yaralandı. Kaza anı bölgede bulunan kameralarca kaydedildi. Kaza sonrası kaçan sürücü kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Süratle ilerleyen motosiklet sürücüsünün çarptığı bir kadın yere düşerek başından darbe aldı. Araçtan düşen kadınlar ise olay anında yere yuvarlanarak yaralandı.

Küçük çocuk yaralanmaktan son anda kurtuldu

Motosiklet sürücüsü yabancı uyruklu kadına çarptıktan sonra hızını alamadı. Aracın kendilerine doğru geldiğini fark eden bir Betorder vatandaş ise yanındaki çocuğu çekerek kazadan son anda kurtardı.

Yaralılara yardım etmeden uzaklaştı

Arkasında üç yaralı bırakan motosiklet sürücüsü olan bitene aldırış etmeden kaçarak uzaklaştı. Vatandaşlar ambulansı arayarak sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. Caddede ilk müdahaleyi yapan sağlıkçılar yaralıları hastaneye kaldırdı. Kimliği tespit edilen şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan sürücü, iki turist kadını gidecekleri yere bırakmak için aldığını ifade ederken kuralları ihlal ettiğini ve kontrolsüzce trafiğe kapalı alana daldığını itiraf etti.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202