İmkansızı Başarıp Mesleğine Döndü

İzmir'de ikamet eden tasarımcı Hatice Divitçi imkansız denileni başardı ve mesleğine geri döndü.

GÜNDEM 28.09.2019, 13:32 28.09.2019, 16:45
İmkansızı Başarıp Mesleğine Döndü

İzmir iline bağlı Çiğli’de ikamet eden  moda tasarımcısı Divitçi, eğitim hayatı sürecinde hızla kilo almaya başladı. Fazla kiloları genç tasarımcıyı zorlamaya başladı. Bu sebeple işinden ayrılan Divitçi, zayıflamak için gittiği diyetisyenlerde Anadolucasino çözüm bulamadı.

Genç tasarımcı çareyi tüp mide ameliyatında buldu ve geçen sene yapılan ameliyat ile beraber tam 70 kilo vererek 50 kiloya düşmeyi başardı. Divitçi bu büyük başarısının ardından çok sevdiği mesleğine de geri döndü.

Herkesi Çok Etkiledi

Genç tasarımcı yaptığı açıklamasında kendisinde meydana gelen bu değişimden en fazla ailesinin ve çalışma arkadaşlarının etkilendiğini, çoğu insanın hala kendisini zorlukla tanıdığını belirtiyor.

Kilo halindeyken tasarladığı kıyafetleri giyemediğinden çok üzüldüğünü dile getiren Divitçi, ameliyattan sonra çok uzun seneler hayalini kurmuş olduğu yaşama kavuştuğunu, ameliyat sonunda 70 kilo verdiğini, ardından bu kiloyu koruduğunu, artık tasarladığı tüm kıyafetleri öncesinde kendisinin giydiğini ve artık çok daha mutlu olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202