Hazal Kaya isyan etti!

Yaklaşık bir hafta önce Kırıkkale’den dehşet verici bir cinayet haberi gelmişti. Emine Bulut eski kocası tarafından küçük kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülmüştü.

GÜNDEM 23.08.2019, 12:26 23.08.2019, 12:37
Hazal Kaya isyan etti!

Yaklaşık bir hafta önce Kırıkkale’den dehşet verici bir cinayet haberi gelmişti. Emine Bulut eski kocası tarafından küçük kızının gözleri önünde canice bıçaklanarak öldürülmüştü. Bugün sabah saatlerinde olayın yaşandığı anın kamera kayıtlarına ulaşıldı. İzleyen herkesi bir kez daha yıkan acı olay tüm detaylarıyla gözler önüne serildi. Anne kız Kırıkkale’de bulunan bir dönerci dükkanında yemek yiyorlardı. Yemek esnasında eski eş de oradaydı. İkili arasında çıkan anlaşmazlık üzerine Emine Bulut’un eski kocası, talihsiz kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Küçük kızın feryadı Türkiye’yi ayağa Gobahis kaldırdı

Kamera kayıtlarında genç kadın kanlar içindeydi. 10 yaşındaki küçük kızı ise çaresiz şekilde annesine yalvarıyordu. Küçük çocuğun o sözleri beyinlere kazındı, “Anne lütfen ölme” Genç kadın ise yaşam mücadelesi verirken ölmek istemediğini söyledi.

Yaşanan acı olay sosyal medya üzerinden büyük tepki topladı. Binlerce vatandaş bu duruma sessiz kalmadı. Kan donduran olaya ünlü isimler de isyan etti.

Hazal Kaya yaşanan olayla alakalı şu paylaşımı yaptı:

Kutsal olan aile değil, insan yaşamıdır! Engellemeniz gereken boşanmalar değil kadın cinayetleridir! Erkek terörüne de erkek terörü denir, bunu tartışmaya açamayacak kadar çok kayıp verdik! O küçücük kızın gözyaşlarında boğulun... Durdurun bu cinayetleri artık!

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner202