Hayko Cepkin İzmir’i salladı

Gezgin Fest bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan festivalin ikinci gününde Hayko Cepkin fırtınası esti.

GÜNDEM 17.08.2019, 18:42 18.08.2019, 11:57
Hayko Cepkin İzmir’i salladı

Gezgin Fest bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan festivalde dün akşam Hayko Cepkin fırtınası esti.

Hayko Cepkin farklı tarzdaki şarkılarıyla gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Rock müziğin köklü isimlerinden Hayko Cepkin müzikseverlerle bir araya geldi. Gezgin Fest İzmir, Pamucak sahilinde tüm hızıyla devam ediyor. Gezginler eğlenmek ve müziğe doymak isteyen herkesi kendi çatısı altında topluyor. 5 yıldır olduğu gibi bu yaz da Gezgin Fest tüm coşkusuyla devam ediyor.

Efes Selçuk’a büyük katkı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Hayko Cepkin Efes Selçuk Belediye Meclisi’nin farklı partilere mensup tüm Betmatik üyelerinin oy birliğiyle fahri hemşehrisi olmuştur. Bu şu demek; bu kente değer veren, iyi niyetli bir adamın ve sanatın siyaseti yenmesi demektir” ifadelerini kullandı.

Gecenin sonunda konuşma yapan Hayko Cepkin, “Yaşadığım yerde sahne almak benim için büyük keyif. Gezgin Fest aile bütünlüğü içerisinde gerçekleşen, içerisinde birçok konuda farkındalık taşıyan grupları barındıran bir festival. Gezgin Fest çevrecileri, maceracıları, doğa severleri içerisinde barındırması sebebiyle büyümeyi hak eden bir organizasyon. Tüm bu topluluklar kendilerini festival kültürüne çok iyi yansıtıyor. Umarım seneye çok daha iyi bir şekilde burada olacağız”dedi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner202