Hastanede panik! Hastalar tahliye ediliyor

Gaziosmanpaşa'da bulunan bir özel hastanede çıkan yangın büyük korku ve paniğe neden oldu. Yangın kontrol altına alınmaya çalışıyor.

GÜNDEM 26.08.2019, 13:05
Hastanede panik! Hastalar tahliye ediliyor

Gaziosmanpaşa'da bugün öğlen saatlerinde korku dolu anların yaşandığı belirlendi. Bölgede bulunan özel bir hastanede yangın çıktı. Dumanların ve alevlerin birden yükselmesinin ardından korku dolu anlar yaşandı. Bölgede yangının söndürülmesi için yetkililer tarafından çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

Hastalar tahliye ediliyor

Özel bir hastanede meydana gelen yangın sonrasında bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerin ardından yangının bodrum katında bulunan trafo Netspor merkezinde meydana gelen bir sorundan dolayı kaynaklandığı belirlendi. elektrik kesilmeden daha büyük bir facianın önlenmesi için yangına müdahale edilemedi. Bunun üzerine uzun bir süre yangına beklenilen müdahalenin gerçekleştirilemediği öğrenildi. 

Hastanede halihazırda 57 hastanın tedavi gördüğü öğrenildi. Bir süre hastalar etrafı yoğun bir duman tabakasının kaplaması nedeniyle tahliye edilemedi. Bu durum büyük korku ve paniğe neden oldu. Halan bölgede itfaiye tarafından yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının ciddi boyutlarda olduğu ve hasarın son derece ciddi olduğu belirlendi. 

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202