Hamile karısını öldürdü aldığı ceza şoke etti!

Adana'da 19 yaşındaki karısını 4.5 aylık hamileyken öldüren cani koca iyi hal indirimleriyle birlikte sadece 18 yıl 4 ay hapis cezası aldı.

GÜNDEM 30.08.2019, 13:37 11.10.2019, 19:55
Hamile karısını öldürdü aldığı ceza şoke etti!

Adana'da 5 yıl önce işlenen korkunç bir kadın cinayetinin ardından mahkeme tarafından verilen karar büyük şaşkınlığa neden oldu. 5 yıl önce henüz 19 yaşında olan bir çocuk annesi ve 4.5 aylık hamile olan eşini öldüren adama mahkeme tarafından iyi hal indirimi ve haksız tahrik indirimi uygulandı. İndirimlerin uygulanması ile birlikte mahkeme tarafından sadece 18 yıl 4 ay hapis cezası verildi. 

Cinayetin sebebi kıskançlık çıktı

Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen koca vahşetinin ardından henüz 14 yaşındayken evlenen 15 yaşında bir çocuk sahibi olan 19 yaşındaki Burcu Çiftçi ikinci bebeğine hamileyken kocasının Youwin kıskançlıkları sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte baba evine gitti. Ardından bebeği için tekrar koca evine döndü.

Tartışmanın büyümesi ile birlikte sinirlenen koca eşini bir mısır tarlasına götürüp göğsüne 3 el ateş ederek öldürdü. Ardından olay yerinden ayrıldı. Ancak polisin yaptığı takip sonrasında kıskıvrak yakalandı. Hamile eşini ve karnındaki bebeğini öldüren cani koca müebbet hapis cezası ile yargılanırken aldığı 18 yıllık hapis cezası büyük dikkat çekti. Vahşice işlenen cinayetin ardından  iyi hal indirimi ve haksız tahrik indirimi alması kamuoyunda çok tartışıldı. 

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202