Haluk Levent’le Ahbap Gönüllere Dokunuyor

Başkanlığı ünlü sanatçı Haluk Levent tarafından yapılan Ahbap Derneği binlerce gönüle dokundu.

GÜNDEM 26.09.2019, 14:12 26.09.2019, 17:41
Haluk Levent’le Ahbap Gönüllere Dokunuyor

Ünlü Rockçı Haluk Levent son günlerde yaptığı müzikle değil başkanlığında bulunduğu Ahbap Derneği ile gündemde. Hemen hemen 3 sene evvel dernek haline gelen "Ahbap", özellikle sosyal medyada kenetlenmesi ve yardım organizasyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ahbap Derneği bugüne kadar yüzlerce öğrenciye burs sağladı. Onlarca ihtiyaç sahibine medikal cihaz ve ilaç teminin de bulundu. Çeşitli ailelere yardım elini uzattı ve eğitim faaliyetleri düzenledi.

30 Venüsbet Bin Gönüllü

Derneğin merkezi İstanbul ama çok kısa süre bir sürede Türkiye'nin 70 kentinde 30 bin gönüllüye ulaştılar. Günün her saatinde ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onları hayırseverler ile bir araya getiriyorlar.

Konu ile alakalı konuşan Haluk Levent, yardımlarla anılmanın, insanlara ulaşmanın, yaralarına merhem olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtiyor. Kimi zaman özellikle sosyal medyada istismarlarında olduğunu vurgulayan Levent, iyi bir araştırma ve incelemeden sonra yardıma muhtaç aile ya da kişilere ulaştıklarını, Ahbap gönüllülerinin birbirlerine sıkı sıkıya kenetlendiklerini ve kendisinin böyle bir derneğe öncü olmasının mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202