Halkın Siyasetçisi Halkın Sırasında

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara’ya dönerken Anadolu Jet tarifeli uçağına binmek için yolcuların arasında sıra beklemesi sosyal medyada gündem oldu.

Halkın Siyasetçisi Halkın Sırasında

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın davetiyle, Adana’da düzenlenen Dünya Avşarlar Derneği’nin 4’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları için Adana’ya gitti. Adana’da programı sona eren Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’ya dönmek için Anadolu Jet’in tarifeli uçağını kullandı. O sırada Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı sırada bekleyen yolcular ise bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını çekip sosyal medyada yayınladı. Parti Genel Başkanlarının protokol olmadan halkın arasına karışarak sıra beklemesine alışkın olmayan vatandaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılarında görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Pek çok yerde halkın arasına girmekten çekinmeyen ve siyasi titrini özel hayatında kullanmaktan imtina ettiği bilinen Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları pek çok kullanıcı tarafından Bülent Ecevit’in, eşi Rahşan Ecevit’le yine bir tarifeli uçuş sırasında uyurlarken Sultanbet çekilmiş fotoğraflarına benzetildi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202