ESİAD’tan İlk Toplantı Muğla’da

Ege Sanayicileri ve İş insanları Derneğince (ESİAD) Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) işbirliğiyle ve Yaşar Üniversitesi’nin destekleri ile sürdürülen ‘Daha Güçlü Sivil Toplum İçin Rota Ege Bölgesi’ projesi çerçevesinde yapılan ilk kapasite geliştirme eğitimi Muğla’da başladı.

GÜNDEM 17.10.2019, 11:10
ESİAD’tan İlk Toplantı Muğla’da

Toplantının açılış konuşmasında BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan, STK’lardaki süreçlerin yönetilmesi, iyi bir hale getirilmesi ve geliştirilmesi ile alakalı önemli işlevlerinin olduğunu vurguladı. Kaplan STK’ların kendi konuları ile alakalı uzmanlaşmış bakış açıları ve siyaset üstü yaklaşımları ile mühim bir rol üstlendiğini ama STK’ların sürdürebilirlik ile alakalı gelişmeye ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Toplantıda konuşma yapan ESİAD Genel Sekreteri Hale Altan ise, çoğulcu bir yapıya sahip toplumun meydana gelmesine katkı koyan sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerinin gelişmeye açık olduğunu ifade etti ve hazırladıklarını bu projenin 15 ay süreceğini, projeyle amaçlarının sivil toplum kuruluşlarına ait olan yönetsel sahabet ve finansal sürdürülebilirliklerin geliştirilmesi, aktif vatandaşlığın desteklenmesi olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202